Pikalainat netistä

PikalainatSopivan pikalainan löytäminen on korkokattoasetuksen tulon jälkeen helpompaa, sillä vaihtoehtoja ei ole niin montaa ja hinnat ovat yleensäkin huomattavasti halvemmat. Löydät alapuolelta verkon halvimmat lainat ja pikalainat helposti ja nopeasti – ilmaisella hakemuksella ja osa yhtiöistä tarjoaa myös lainaa ilman vakuuksia. Lainavaihtoehtoja riittää aina alkaen pienistä summista jopa 30 000 euroon asti. Tutustu ja hae halpaa lainaa itsellesi käyttöön jo tämän päivän sisällä!

 

Freedom Rahoitukselta saat lainat ilman vakuuksia 500 – 30 000 euron väliltä

 • Luotettava ja pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä
 • Kaikki lainat aina ilman vakuuksia 1-12 vuoden maksuajalla
 • Saat yhdellä lainahakemukselta monia lainatarjouksia
 • Markkinoiden laajin valikoima – hae lainoja 500 – 30 000 euron väliltä

 

Vivus on aina takuuvarma lainapaikka – pikalainoja edullisesti 10-2010 € väliltä – hyödynnä myös uutena asiakkaana ilmainen ensilaina 400 euroon asti

 • Kaikille uusille asiakkaille pikalaina ilmaiseksi 10-400 €
 • Rahat tilille aina 15 minuutissa!
 • Vivus joustaa – siirrä eräpäivää halutessasi
 • Lainahakemus netissä ilmaiseksi – lainapäätös heti ja rahat tilille
 • Vivus on vakavarainen pitkään alalla toiminut vippifirma

 

 

Trustbuddy tarjoaa korottoman pikalainan uusille ja vanhoille asiakkailleen

 • Hae pikalainoja netistä 100-600e
 • Pikaluotot ovat aina ilmaisia ensimmäiset 2 viikkoa
 • Maksa vippi pois 14 päivän sisällä – et maksa senttiäkään korkoa
 • Nopea rahojen toimitus ja luottopäätös heti netissä
 • Loistava pikalainapalvelu vailla vertaansa

 

Nopsalaina – lainapäätös vartissa – hae lainoja 1500 – 15 000 €

 • Saat lainapäätöksen heti netissä
 • Ilmainen verkkohakemus – entistä halvemmat hinnat
 • Uudistunut entistä laajempi lainavalikoima
 • Allekirjoita lainasopimus kätevästi verkossa

 

Mistä rahaa lainaan pankkitunnuksilla 18 vuotiaalle – mistä halvimmat lainaratkaisut verkossa?

Laina pankkitunnuksilla 18 vuotiaalle onnistuu erittäin helposti suoraan pikalaina vertailu sivuston avulla. Pikavipin ottamiseen ei vaadita mitään muuta kuin 18 vuoden ikä sekä nettipankki tunnukset. Eli pikalainan pystyy kuittaamaan helposti itselleen vaikka puhelimella reissun päältä. Tabletilla laina 18 vuotiaalle ei myöskään ole minkäänlainen ongelma, koska lainan myöntäjät eivät tarvitse mitään muuta kuin pankkitunnukset ja 18 vuotiaan iän. Halvimmat pikalainat löydät lainavertailu sivun kautta ilman turhia selaamisia ja lainan ottaminen onnistuu nopeasti sekä helposti. Sivulle on koottu kaikista luotettavimmat myöntäjät, josta sinulla on varaa valita monesta eri firmasta.

Onnistuuko pikalainojen hakeminen ilman vakuuksia vuonna 2014 helposti ja nopeasti?

Pikavippejä on nykyään mahdollista saada monesta eri paikasta ilman takaajia 100 – 500 euroa kerrallaan, laina hakemus käsitellään samantien ja maksetaan tilille heti tai viimeistään saman päivän aikana. Ilman vakuuksia kulutusluoton myöntäminen ei esimerkiksi onnistu suoraan pankin kautta, tämän takia vuonna 2014 suositellaan pikalainan ottamista suoraan netistä heti. Pikalaina heti tilille kun olet kirjautunut palveluun esimerkiksi pankkitunnuksilla. Laina ilman vakuuksia on mahdollista koska viimeisten gallupien mukaan laina maksetaan takaisin noin 2 viikon aikana lainan ottamispäivästä. Pikalainalla pystyt kuittaamaan itsellesi vaikka uuden auton, hotelliyön tai muuta äkkinäiseen menoon tarvittavaa asiaa.

Vuonna 2014 pikalaina on suositumpi kuin koskaan johtuen siitä että monet pikalainan myöntäjät tarjoavat uusille asiakkailleen ilmaista pikalainaa. Monet myös antavat aina ilmaista pikalainaa kun maksat takaisin 14 vrk:n sisällä lainan ottamisesta. Ilman korkoa laina on kaikista järkevin ottaa, joten vertaile pikalaina ennen sen ottamista. Sinun valintaasi helpoottaksemme olemme keränneet parhaat ilmaisen tai korottoman lainan myöntäjät samalle sivustolle, joten sinun ei tarvitse enää itse selata puolta internettiä lävitse löytääksesi parhaat ilmaiset lainat tai kulutusluotot. Ilman puhelinta pikalaina ei ole myöskään mikään ongelma koska pikalainaa heti on tarjolla suoraan netistä pankkitilille.

Miten pikalainavertailu kannattaa suorittaa ja mistä tietää että lainat ovat halvimpia?

Netin kautta suoritettava pikalainavertailu kannattaa koska monet tarjoavat lainaa ilmaiseksi heti, tai ilman korkoja kun maksat lainan takaisin 14 vuorokauden sisällä lainan ottamisesta. Lainaa saa ilman luottotietoja jopa 5000 euroa helposti ja nopeasti vuonna 2014. Lainan korot ovat nykyään niin pieniä että lainojen ottaminen kannattaa ottaa pikavipin myöntäjiltä mielummin kuin pankista. Pikalaina ja pikavippi netistä hoituu käden käänteessä helposti suoraan nettipankkiin, ilman turhia odotus aikoja. Lainoja 19 vuotiaalle ilman takaajia on mahdollista, kun vertailee lainat. Lainaa nopeasti vaikka puhelimella tai tabletilla suoraan netin kautta. Pikalainaa ilman puhelinta on mahdollista vuonna 2014 50 – 100 euroa verran.

Lainat ja kulutusluotot ovat polkeneteen korot niin alas että lainan ottaminen kannattaa 18 – vuotiaalle. Pikalaina hoitaa autonostot, kodin pientavarat sekä muut yllättävät menot paremmin kuin pankin tarjoamat kulutusluotot. Lainaa ilman takaajia on mahdollista kun taas kulutusluottoa ei saisi pankista ilman vakuuksia. 300 – 5000 euroa pikalainaa nopeasti on todella suosittu tänä vuonna vertailun avulla. Pikalaina pankkitunnuksilla ja et tarvitse mitään muuta tunnistuaksesi luoton tarjoajan sivuille, saat lainan vaivattomasti viimeistään saman päivän aikana. Pikalainoja pystytään myöntämään myös vaikka keskellä yötä suoraan netin kautta sinun pankkitilillesi ilman takaajia tai vakuuksia.

Parhaat firmat jotka tarjoavat pikalainaa ilman luottotietoja 500 eurosta alkaen

Nappaa halvimmat pikavipit ilman luottotietoja hoituu kätevästi suoraan netistä heti ja pikalaina myönnetään noin 2 minuutin kuluessa lainan ottamisesta. Edelllä oleva on vanhentunutta tietoa, vippejä ei saa enää maksuhäiriöiselle! 19 vuotiaalle pikalainaa on tarjolla monta eri vaihtoehtoa ja myös ilman luottotietoja, kannattaa vertailla lainoja jotta saat parhaat tarjoukset vielä saman päivän aikana. Jos harkitset pikalainaa ilman luottotietoja älä enää epäröi vaan tarkista paras pikalaina tarjous samantien. Pikalaina pankkitunnuksilla heti onnistuu vaikka viikonlopun rientoihin jos luottotiedot ovat kunnossa. Pikalaina heti vertailu sivusto auttaa sinua etsimään parhaat lainaratkaisut tarjoajat ilman ongelmia. Myös pikalaina ilman puhelinta onnistuu todella helposti kunhan omistat pankkitunnukset joilla pääset kirjautumaan sisään pikalaina tarjoajan sivuille ja kuittaamaan itsellesi parhaat luotot heti. Pikalaina nopeasti ja kätevästi sekä se on välittömästi pankkitililläsi kun olet anonut pikalainaa.

 

Pikalainavertailu on järkevintä kun haluat pikalainaa ilmaiseksi

Pikalainavertailu sivun avulla niin paljon kuin haluat kuluttaa. Myös kulutusluotto ja lainat hoituvat helposti kun sinun ei tarvitse itse etsiä parhaita tarjouksia lainoista netin syövereistä. Pikalainavertailu on myös järkevää kun halua ilmaista pikalainaa tai korotonta pikalainaa suoraan tilille vielä tämän saman päivän aikana. Pikalaina 24h hoitaa uudet pikalainat 24h heti ja pikaluottoja nyt tilillesi ilman vakuuksia tai takaajia. Pikalainan ottaminen ei koskaan ole ollut yhtä helppo sinulle koska vertaille pikalainasi sinun puolesti helposti.

Pikalaina ilman puhelinta on myös todella helppo löytää pikalainavertailu sivun kautta, esimerkiksi pikalainoja 24/7 myöntää kaikenlaisia pikalainoja sekä kulutusluottoja. Lainaa heti 24h palvelun avulla ei ole sen vaikeampaa kuin pankkiin käveleminen, mutta se pikalaina on paljon parempi vaihtoehto kuin pankista otettava kulutusluotto, koska pikalaina ilmaiseksi on mahdollista ja järkevää vuonna 2014 18 vuotiaalle.

Miten löydän lainan 19 vuotiaalle ilman vakuuksia

Lainat ilman vakuuksia ovat hyvä vaihtoehto varsinkin pikalainat 24h pikalainavertailu sivuston kautta otettuna, koska silloin ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja kunnes lainaa myönnetään sinulle. Pikalaina 24h on nopea sekä toimii lainan myöntäjänä todella luotettavasti sekä nopeasti, laina heti suorastaan kilahtaa pankkitilillesi eikä sinun tarvitse miettiä sen enempiä lainan ottamisesta. Kirjaudut vippejä tarjoavaan palveluun pankkitunnuksilla palveluun ja se riittää, sen jälkeen tulee tilillesi heti lainaa yleensä 15 minuutin sisään. Laina 19 vuotiaalle hoituu käden käänteessä myös ilman luottotietoja, koska pikalainavertailu on niin verraton palvelu että pysty anomaan vaikka lainaa ilman puhelinta keskellä yötä erinäisten menojen vuoksi.

Suomessa myönnetään vuonna 2014 lainaa enemmän kuin koskaan, tämän vuoksi pikalainafirmojen kilpailu on todella kovaa ja lainantarjoajat ovat lähteneet kilpasille. Sinulle tämä tarkoittaa sitä että on mahdollista kuitata pikalainaa ilmaiseksi tai lainaa ilman vakuuksia. Monet lainantarjoajat hoitavat sinulle pikalainaa ilmaiseksi tai ilman korkoja kun maksat kahden viikon sisällä takaisin lainasi.

Tämän takia on erittäin suositeltavaa vertailla laina ennen sen ottamista ja saat parhaat mahdolliset tarjoukset lainoista. Lainavertailu on kanssa suositeltavaa koska monilla eri lainan tarjoajilla on eri lainaehtoja pikalainan myöntämiseen. Vaikka pikavippilakia yritettiin kiristää suomessa, ovat pikalainat silti suositumpia kuin koskaan ja järkevimmät vaihtoehdot lainoista mitä suositellaan otettavaksi kun tarvitsee rahaa lyhyellä varoitusajalla suoraan pankkintilille. Kova kilpailu on myös hyväksi lainan ottajalle koska tällöin kuluttaja saa parasta lainaa ilmaiseksi sekä lainaa ilman luottotietoja. Pikalainoja ilman luottotietoja voi olla mahdoton saada pankista mutta esimerkiksi pikavipit myöntää lainaa mihin aikaan tahansa päivästä, aamulla, päivällä tai vaikka yöaikaan lainan pystyy kuittaaman itsellee myös ilman korkoja.

Pikalainoja 24h hoitaa 100 – 10 000 lainat suoraan pankkitille

Pikaluottoja ei pysty hakemaan yöllä, suoranainen pikavippien hakeminen yöllä kiellettiin lokakuussa 2009. Päätöksen myöntämisestä saa antaa, mutta jos haet kello 23:n jälkeen sen saa nostaa vasta aamu seitsemän jälkeen. Kun haet lainan päiväsaikaan pystyt itse päättämään milloin nostat sen tilillesi käyttöä varten.

Eli periaatteessa lainaa saa milloin tahansa päivästä kun harkitsee halutun nosto ajankohdan ja ottaa lainan etukäteen päivällä. Pikaista rahoitusta suoraan tilille hoituu samaisen palvelun kautta koska pikavippejä myöntäjät haluavat kilpailun vuoksi tarjota parempaa palvelu kuin pankit. Asiakaspalvelu toimii erittäin hyvin jokaisessa lainan tarjoajan palvelussa koska vertailu sivustolle on koottu kaikista luotettavimmat sekä parhaiten todetuiksi toimivimmat pikavipin tarjoajat. Asiakaspalvelu pystyy siirtämään esimerkiksi asiakkaan laskun eräpäivää jos talous sitä vaatii sillä hetkellä, tai vaihtoehtoisesti lisämään lainaa samalle laskulle sitä haluttaessa.

Kannattaako lainavertailu vuonna 2014 ja onko sen suorittaminen yhtä nopeaa kuin ennen?

Vippien vertailu ei ole ikinä huono vaihtoehto koska monet lainan tarjoajat päivittävät jatkuvasti laina kampanjoitaan jolloin asiakas pystyy säästäämään rahaa sekä aikaa lainaa ottaessa. Kampanjat tälle hetkellä ovat esimerkiksi ilmaista lainaa uusille asiakkaille tai ilmaista pikalainaa aina kun maksat 14 vuorokauden sisällä lainasi pois. Kannattaa aina ennen lainan ottamista käydä kurkistamassa viimeisimmät tarjoukset jolloin hyödyt taloudellisesti todella paljon. Ylivelkaa ei myös nykypäivänä kannatta ottaa niinkuin useat pankit yrittävät ylensä tarjota asiakkailleen.

Pystyt itse säätämään pikalainan euromääräisen suuruuden sekä takaisin maksuajan, lainan takaisinmaksu ajat vaihtelevat 2-14vrk ja jopa 1-12 vuotta olevilla laina ajoilla olevia pikalainoja on tarjolla monella lainan myöntäjällä. Eli tässä on jo monta järkisyytä aina vertailla laina ennen lopullista päätöstä. Lainavertailu takaa aina asiakkailleen parhaimmat ja luotettavimmat lainan tarjoajat sekä edullisimmat lainat. Muista tämä aina kun olet kävelemässä pankkiin hakemaan pienlainaa, että pikalainan niin kutsustut pikavippi firmat tarjoavat paljon parempia tarjouksia.

 • Pikavipin vertailulla saat parhaan rahallisen hyödyn
 • Voit päättää itse kulutusluoton euromääräisen summan mitä haluat haettavan
 • Vertailulla saat parhaan tarjouksen mitä markkinoilta löytyy tällä hetkellä
 • Maksuajan omalle lainalle pystyy säätämään helpoiten itse

 

 

Mitä lakimuutoksia lainojen myöntämiseen on tullut?

Suurin osa myönnetyistä lainoista oli ongelmatttomia, mutta suomen valtio kuitenkin näki niistä aiheutuvan velalkaongelmia velallisille. Tämän johdosta alan sääntelyä ruvettiin kiristämään toistuvasti. Todella suosittu palvelu luotonmyöntäjillä oli myöntää lainoja keskellä yötä, tämä katsottiin huonoksi palveluksi asiakkaita kohtaan jostain ihmeen syystä ja se kiellettiinkin 2009 lokakuussa.

Aikasemmin myös sai myös lainoja itselleen sen ihmeempiä tunnistautumisia, tämä käytäntö muutettiin 2010 helmikuussa jonka johdosta myöntäjän on tunnistettava huolellisesti pikaluoton hakija ennen sopimuksen syntymistä. Se ei ollut mikään oleelliseti hirveän iso muutos koska lainoja saa nykyään vain pelkällä nettipankki tunnistautumisella kun hakee ensimmäistä kertaa lainan. Kaikkien pikavippejä tarjoavien uusien yrityksien täytyy olla rekisteröityneitä luotonantajarekisteriin jota ylläpitää aluehallintovirasto.

Kaikista merkittävin kiristys pienlainoihin tuli vuonna 2013, kaikille alle 2000 euron lainoille säädettiin korkokatto joka tarkoittaa sitä että todellinen vuosikorko saa olla maksimissaan viitekoron suuruus johon lisätään 50 prosenttia. Korot olivat huomattavasti suurempia ennen tätä uudistusta, tämän johdosta todella moni pikavippiä tarjoava yritys yhdisti voimavaransa ja rupesi tarjoamaan lainoja yhtenä yrityksenä.

 • Pikavippiä joka on haettu kello 23:n jälkeen ei pysty nostamaan yöaikaan vaan seuraavana aamuna kello seitsemän jälkeen.
 • Luotonhakija on tunnistettava huolellisesti ennen kuin lainaa voidaan myöntää.
 • Kaikkien lainoja myöntävien yritysten täytyy olla rekisteröityneitä luotonantajanrekisteriin.
 • Luotonmyöntäjä ei saa olla konkurssissa.
 • Korkokatto kaikille pikavipeille joka tarkoittaa alle 2000 euron lainassa sitä että vuosikorko voi olla enintään viitekorko + 50%

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s